Audio yoga

yoga overal in praktijk via geluidsopnamen.

Je kunt nu ook zelf yoga doen op elk moment van de dag en op iedere willekeurige plek m.b.v. audiofragmenten ingesproken door yogadocent en speaker Monique de Vries.
 
Diverse opnames, veel mogelijkheden:

  • zit- en lig meditaties;
  • yoga houdingen Hatha yoga gerelateerd; Yin oefeningen, Yang oefeningen, Tao  Yin  oefeningen en oefeningen uit de Ashtanga yoga. Allen ingesproken als losse yogahouding/ yoga asana.
  • Hatha Yoga introductie; kennis maken met Hatha yoga en de basis aan yoga houdingen.
  • Hatha yoga gerelateerd aan thema's; de overgang, burn-out, zwangerschap, boosheid, pijn, leven.

Een gemiddelde meditatie of yogahouding duurt 10 minuten; kortom 10 minuten  in yoga met Monique op de achtergrond als docent en speaker.
Perfecte geluidskwaliteit en leverbaar als MP3 bestand (of naar wens een ander bestand), inclusief USB Stick met logo van Andante.
Vanaf nu kun jij dus je eigen yoga bibliotheek gaan inrichten
op je pc, laptop of mobiele telefoon.

Tailor Made

Yogadocent Monique de Vries kan ze indien gewenst op maat voor je maken. Je bestelt en ontvangt nieuwe inspiratie vers van de pers op je eigen Yogaschool Andante USB Stick. Je kunt je intenties bespreken met Monique. Binnen het kader 'ik als levend wezen', waar wil jij je in verdiepen, wat wil je ervaren, waar verlang je naar. De houdingen kunnen zich daaromtrent vormen.

content image

Wat krijg je?


Een losse opnameset yoga bestaat uit uit 2 meditaties en 5 yogahoudingen en duurt ongeveer een uur. Het zijn afzonderlijke bestanden in bijvoorbeeld MP3 formaat. Simpel afluisteren via je smartphone op laptop.

Voor wie?

De audiofragmenten zijn geschikt voor iedereen die beschikt over een goed gehoor. Zeer geschikt voor de yogi die naast zijn of haar reguliere lessen graag ook zelf yoga thuis of onderweg wil doen  lekker luisterend naar een professionele docent.
Je wordt secuur in de houding begeleid en door het meereizen op de stem(ming) van Monique blijf je aanwezig en helder gewaar in het moment en in je eigen lichaam aanwezig.

Aldus is audio yoga geschikt voor:

  • iedereen die graag thuis yoga wil gaan beoefenen;
  • sporters die bijvoorbeeld veel onderweg zijn voor trainingen;
  •  werkenden met weinig tijd om naar de school te komen;
  •  zwanger en op een andere manier doorgaan met yoga;
  •  mensen die slechtziend of blind zijn.
  •  mensen die aan huis gebonden zijn en daarom niet naar yoga les kunnen komen

Meer informatie kun je vragen per mail of telefoon.

Wat kost het ?

Kosten per bestaande set (inclusief USB Stick) € 30,-
Kosten voor een persoonlijke set op maat (inclusief 8 gb! USB Stick) €40,-
De geluidsopnamen kun je natuurlijk meerdere malen gebruiken en neem je vervolgens een volgende set af dan kun je zo je eigen yoga-bibliotheek inrichten en uitbreiden. Je investeert op die manier in je eigen verdieping in de yoga.
De betaling kun je doen via bankoverschrijving (onder vermelding van eigen naam, en audio yoga)