Fokke

content image

Ik ben Fokke Jansen, docent Hatha yoga.

‘Yoga en meditatie; het grootste cadeau voor je lichaam, je geest en de wereld. Een geschenk voor je fysieke en je mentale staat.’

 

De kennismaking met yoga begon bij mij met yoga in een gymzaaltje, op mijn 20e. Ik werkte op een kantoor en ik zocht een manier om de stress van mijn baan los te laten. Yoga had altijd al een aantrekkingskracht op me uitgeoefend en dus was het voor mij een logische keuze. En ik vond het heerlijk. Het is daarna altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik startte een gezin; trouwde met Marian en kreeg twee kinderen; Aimée en Janou. En al die tijd bleef yoga een rode draad. Ik verdiepte me in allerlei vormen van yoga en meditatie.

Yoga was al zo’n lange tijd onderdeel van mijn leven dat ik na 2008 besloot om een voor mij logische stap te maken: het yogadocentschap. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Hara Yoga Nederland in Groningen. Vanaf het moment dat ik startte met mijn opleiding tot yogadocent wist ik dat ik was thuisgekomen. Ik voelde me als een vis in het water. En na vier jaar opleiding ben ik yoga gaan geven door heel Friesland. Dit heeft mij op veel verschillende plekken gebracht. Eén de mooiste plekken daarvan is Ameland waar ik al vijf jaar les geef aan Amelanders. De stilte op het eiland heeft mij zeer geïnspireerd en elke zomer organiseer ik yogalessen en duinwandelingen onder de naam ‘de kunst van het duinwandelen’. De laatste jaren is het besef om serieus het docentschap aan te pakken steeds groter geworden. In de zeven jaar dat ik nu docent ben ontdek ik steeds weer hoe veelzijdig yoga is.

Een yogales opent al mijn passie en creativiteit. Dit kun je ook verwachten bij een yogales van mij. De yogales start met een meditatie waarbij er meestal een chakra centraal staat. Door hier op te concentreren krijg je inzicht in eigenschappen verbonden aan deze chakra. Daarna staan de yogahoudingen in het teken van het chakra. Tot slot is er een ontspanning waarbij ik je naar een diepe staat van rust en stilte breng. Mijn yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen.

In de ruim 30 jaar van yoga-ervaringen heb ik geleerd hoeveel vrijheid yoga en meditatie brengt. Het lichaam wordt sterk, de geestkomt in balans en de adem geraakt natuurlijk en ontspannen. Er is maar weinig voor nodig om dit te bereiken. Het ligt binnen ieders mogelijkheden, of je nou stijf of flexibel bent, jong of oud, iedereen kan dit ervaren.

Schud je beperkingen van je af en zet jezelf in het volle licht! Ik nodig je daarom graag uit om samen met mij yoga te ervaren.

Bij voldoende aanmeldingen voor de vrijdagavond ga ik de yogalessen verzorgen bij yogaschool Andante. De les zal dan starten om 18.45 uur. Kom met mij meedoen: laat je stress los, sluit je drukke werkweek af en ga ontspannen met mij het weekend in.

Opgave via of voor meer informatie:
www.ajani-yoga.nl
info@ajani-yoga.nl
06 18 37 07 29

 

Bij voldoende aanmelding zullen de lessen starten bij yogaschool Andante. De les zal dan starten om 18.45 uur.

Kom met mij meedoen: laat je stress los, sluit je drukke werkweek af en ga ontspannen met mij het weekend in.

  • Vrijdagavond
  • 18.45 uur – 19.45 uur
  • Kosten:  € 52,- voor 5 lessen (proefabonnement)*
  • Losse lessen: €12,50
  • start: bij voldoende aanmeldingen

 

Praktische informatie

Bij voldoende aanmelding zullen de lessen starten

Vrijdag avond van 18.45 uur – 19.45 uur.

Meer informatie:

Neem, voor meer informatie of opgave voor de lessen, contact op met:

Fokke Jansen

Opgave en vragen:

info@ajani-yoga.nl

of

06-18370729

Meer informatie: 

www.ajani-yoga.nl