Irma

content image

Ik ben Irma Oost (1971) , gastouder, moeder van twee dochters en en sinds kort kinderyogadocent. Mijn passies zijn de kinderen, yoga en de natuur.

Kinderen inspireren me
Kinderen inspireren me inderdaad. Ze leven in het nu, zitten vol  energie, levenslust en eerlijkheid. Dit komt wekelijks tot uiting in mijn werk als gastouder en ook heb ik het voorrecht als thuiswerkende moeder, mijn dochters te zien ontwikkelen in zelfstandige dames.

Kinderyoga en ik
Zelf ben Ik na een burn out, 3 jaar geleden,  begonnen met yogalessen. Ik volgde ze bij yogaschool Andante. In dit proces herstellende van de burn out  heb ik veel geleerd en  veel inzichten mogen ontvangen die mijn herstel bespoedigde.  Door yoga ben ik weer in verbinding gekomen met mijn lichaam, geest en ziel en ben ik nu enorm dankbaar voor het proces wat ik heb doorstaan. Het heeft mijn leven verrijkt en ook versimpeld. Het maakte me duidelijk en ik kreeg het vertrouwen welke weg ik in wil slaan.

Hierdoor maakte ik kennis met met de opleiding tot kinderyoga van Helen Purperhart. Dit sprak me aan en heb ik mij meteen opgegeven. Dit inspireerde mij  en ook mijn  dochters hebben een aantal lessen gevolgd bij een kinderyogadocent.  Ik bracht het ook thuis in de praktijk met mijn oppaskinderen en dat beviel van beide kanten goed.  Het werd voor mij steeds duidelijker.  Hier wil ik meer meedoen. Na het stage traject dat ik op een basisschool heb gedaan, volgde de kracht om zelf les te gaan geven en dat resulteerde in yogaspelenderwijs.nl.  Hiermee wil ik uitdragen wat ik met  mijn lessen wil overbrengen.  Bij yogaschool Andante krijg ik de geweldige kans om te starten. Na de zomervakantie geef ik  yogalessen voor kinderen op de woensdagmiddag.