Irma

content image

Ik ben Irma Oost, docent kinder- en tieneryoga

Mijn naam is Irma Oost en naast docent Kinderyoga en docent Tieneryoga bij Littlespirityoga ben ik moeder van 2 dochters.  

Mijn ervaringen opgedaan als moeder, mijn grote liefde voor kinderen, de jarenlange  ervaring als gastouder en mijn passie voor spiritualiteit, bewustwording en yoga hebben mij doen besluiten om mijn bedrijf Littlespirityoga op te richten en daar helemaal voor te gaan als zelfstandig ondernemer.

Wat mij opviel tijdens het werken met kinderen maar ook bij mijn eigen dochters is dat zij veel prikkels te verwerken hebben. Daarnaast ligt de nadruk in de huidige samenleving vooral op het denken en presteren. Dit alles kan stress en vermoeidheid veroorzaken en kinderen kunnen zich hierdoor onveilig en onzeker voelen. Terwijl een kind, een kind zou moeten kunnen zijn en zoveel mogelijk onbevangen in het leven zou mogen staan. Dit is essentieel voor de gunstige ontwikkeling tijdens de rest van hun leven.

Met mijn yogalessen wil ik hen de ruimte, de liefde en handvatten bieden die zij nodig hebben.

Ik heb de erkende opleiding Docent Kinderyoga gevolgd bij JipJanAcedemy gevestigd te Almere en daarnaast heb ik bij Arterre, gevestigd te Nijmegen de opleiding Meditatie en Mindfullnes met kinderen gevolgd.

Kinderyoga is weer terug van weggeweest bij Yogaschool Andante, Littlespirityoga is van start met nieuwe mooie lessen.

Heb je interesse! Geef je op voor een proefles en maak kennis met mij en natuurlijk met de Kinder en ook de Tiener yoga.

Neem voor meer informatie of opgave voor de lessen contact op met

Irma Oost

Mobiel:06-10261686

info@litllespirityoga.nl

www.littlespirityoga.nl

 

 

 

 

 

 

content image